Hecbanner

Het was met recht een stormachtige dag. Twijfels waren er wel gaan we of gaan we niet na al die berichten van code rood. Maar bikkels als we waren zijn we vol goede moed vertrokken om al in Haaksbergen voor een omgevallen boom stil te staan gelukkig konden we nog omkeren en een andere weg nemen. Op de snelweg met een slakke gangetje gereden was er verder niets aan de hand. Op de nieuwe lokatie aan gekomen bleek er voor een aantal mensen de tocht naar de schaaklokatie toch te veel van het goede. Ook voor een aantal Hec leden die via de telefoon aangaven onderweg gestrand te zijn. Zij waren echter niet de eenigen. Een schatting was dat er een 15 tal schakers de tocht niet hadden gemaakt. Dit gaf voor de wedstrijdleider de nodige puzzels om voor iedereen aanwezig toch een tegenstander te regelen. Al met al begonnen we een dik half uur later dan was aangegeven. De niet gekomen schakers die wel gebeld hadden kregen allemaal een bye.

Rob kreeg een andere tegenstander maar had hier ook geen moeite mee en won zijn partij.

Simon kreeg te maken met een taaie tegenstander Gerard Boersma maar wist op overtuigende wijze de overwinning binnen te halen.  Hij staat nu met 3,5 punten boven aan de E groep .Gevolgd door Rob met 3 punten.

Leo mocht het opnemen tegen Tettelaar ook een door de wol geverfde oud gediende. Hoewel de stukken verhouding tot het einde gelijk bleef had zijn tegenstander wel het beste spel. Na een 3x herhaalde zet wisseling werd het remise en was Leo tevreden met  het resultaat. Leo blijft met een score van 3,5 daarmee ook koploper van de D groep

De terug weg ondernomen met 2,5 punt was geen slechte score.