Hecbanner

Verslag: Willy Stegeman

 

IMG 3235

Zoals, blijkt uit de gespannen gezichten, voor aanvang van de laatste ronde,van het SBO Veteranen toernooi in Borne, was er weliswaar voorjaarsweer in de lucht. Maar niet in de mindset van onze clubgenoten.

De vraag, was niet meer, of een HEC-er zou winnen, maar WIE?? Een ieder bereidde zich op zijn eigen manier voor. We zagen Remy, op zijn stalen ros, in de Twickelse bossen, zijn openingsrepertoire, nog eens doornemen. Marieke, had een kongsi gesloten, met Eibergen. Want ze besloot mee te reizen met de eibergse spelersbus, op de heenreis. Ondertussen allerlei varianten en scenario’s doornemend.

IMG 3236

Maar hoe dan ook. Uiteindelijk werd er geschaakt. Rob, had binnen korte tijd een toren van Simon in zijn bezit, daar mee de partij en de toernooiwinst!!! Marieke, opende ijzersterk, maar in het middenspel, zag ze een aftrekschaakje over haar hoofd. Met als gevolg Dame verlies. Willy wint. Remy gelauwerd, door zijn fietstocht, had zijn tegenstander Bosch onder druk. Deze wist niet te ontsnappen. 1-0 voor Remy. Maar zoals vaker de laatste weken, had Jose weer alles op alles gezet. Haar tegenstander, verscheen verlaat, maar Jose tot het uiterste getergd, won wederom gedecideerd. De tegenstander, was zo van slag, dat hij nadien zijn fiets niet kon weervinden.Ook een zoektocht van alle HEC-ers bracht geen oplossing, noch een fiets.

 

Toernooi winnaar.

1   Rob

2  Willy

3  Simon

4 Remy

5 Marieke

6 Jose