Hecbanner

SV HEC 2 is kampioen in de viertallencompetitie.

In Rondom Haaksbergen is daar uitgebreid verslag van gedaan.

 

Schakers HEC 2 weer kampioen

HAAKSBERGEN – Net als vier seizoenen geleden is de tweede editie van SV Haaksbergen Eibergen Combinatie er ook deze jaargang weer in geslaagd het felbegeerde kampioenschap in de wacht te slepen. Van meet af aan toonde het viertal onder supervisie van teamleider Fred Robers zich superieur in poule F van de regionale bond, met daarin toch beslist geen zwakke opponenten. Nieuwkomer Rijssen wierp zich aanvankelijk op als voornaamste concurrent van SV HEC 2, maar nadat beide onderlinge duels overduidelijk in het voordeel van de Haaksbergse equipe waren uitgevallen, was het pleit snel beslecht. En omdat ook ervaren verenigingen als Park Stokhorst en Dr. Max Euwe (beide uit Enschede) niet bij machte bleken om HEC in grote verlegenheid te brengen, kon de vlag al voor het ingaan van de slotronde in top. Slechts een enkel wedstrijdpunt moest worden afgestaan, dat gebeurde bij het sympathieke kwartet van Park Stokhorst: 2-2.

Een gave prestatie, die niet zomaar uit de lucht komt vallen. De oefensessies van clubtrainer Vincent Vleeming hebben ongetwijfeld een forse bijdrage geleverd aan het succes van HEC, dat in de loop van dit seizoen een viertal nieuwe senioren mocht begroeten in de nieuwe speellocatie in ’t Gangelhuuske aan de Molenstraat.

Onderstaande schakers/sters hebben bijgedragen aan de titel van SV HEC 2: Willy Stegeman, Marieke de Lange, Jose Wijlens, Remy Remmelts, Simon Nagelmaeker, Alexander Reijtenbagh en de broers Fred en Geri Robers.